Clairvoyance og afdødekontakt

Clairvoyance for dig

Hvornår har man brug for clairvoyance?

Nogen vil måske sige "aldrig!" andre vil mene de kan bruge en om ugen.

Én ting er sikker, og det er, at vi kan alle have brug for gode råd. Typisk kommer folk til mig, når de står ved en skillevej i deres liv.

De vigtige ting i livet

Og det handler oftest om kærlighed og økonomi, Ganske banalt måske, men de vigtigste elementer i de flestes liv, er i disse kategorier. Jeg har også mennesker, som ønsker, at vide mere dybereliggende årsager, til forskellige problemstillinger bl.a. sådan noget som overvægt.

Og helt generelt kan man også bruge clairvoyance session hos mig, til at få gjort op med nogle ting i sit liv og evt. få brudt gamle vaner som ikke længere er hensigtsmæssige. Når vi har en time sammen i en session, så bruger vi den til det, som du har brug for.

Telepati med dyr

Hvis du har problemer med dit kæledyr, kan jeg ofte hjælpe.

Har et dyr en mærkelig eller uhensigtsmæssig adfærd, kan jeg ved at få kontakt med dyret, spørge ind til hvad der er galt.

Og det kan naturligvis være alle mulige ting. Lige fra smerter til alverdens overbevisninger, som dyret kan have fået via oplevelser og traumer.

Hjælp til selvhjælp

Jeg kan ofte hjælpe i situationen, ved at kommunikere med dyret eller ved at heale eller begge dele.

Men ofte hjælper det ejeren meget, at få at vide hvad det er, som tricker adfærden. Når man ved hvad der rører sig, er det jo nemmere, at gøre noget og det kan være ganske små ting, vi ikke tænker over.

Skriv gerne til mig hvis du har spørgsmål kontakt@hellerosenkrans.dk eller sms til 40421412

1:1 Clairvoyance

Ved en clairvoyance ved man aldrig på forhånd, hvad der vil komme. Hvad man får ind. Der kan være masser af kontakt og der kan være mindre eller sågar slet ingen. Hvilket er ekstremt sjældent. Der kan også forekomme kontakt fra afdøde. Du bestemmer selv, om du vil have besked fra afdøde.

Når jeg skal have clairvoyance, så forbereder jeg mig altid i god tid. Jeg har en mindfull stund med ro, fordybelse osv.... sådan, at jeg er helt klar, når vi skal starte.

Jeg stiller ikke ind på 3. Person eller død og sygdom.

Hav gerne spørgsmål klar

Det er altid godt, hvis du har spørgsmål klar, som du gerne vil have svar på. Og igen .... der er selvfølgelig ingen garantier. Og det er heller ikke sikkert, at du får de svar, som du gerne vil have..... men du får de svar, som kommer. 

Navn*
Emailadresse*
Besked*

1 session a 30 min 300,- 60 min 550,-

Hav dine spørgsmål klar

Du bestemmer selv, om du ønsker afdøde kontakt 1:1.

Telefonisk eller med FaceTime/messenger